Vacature

 

Het Gemini offshore Windpark in het Nederlandse deel van de Noordzee

is met een totale capaciteit van 600 MegaWatt één van de grootste windparken ter wereld, zowel in omvang als productie. Gemini staat op

85 kilometer uit de kust ten noorden van Nederland en is niet zichtbaar vanaf de kustlijn. Op deze locatie worden de hoogste en meest constante windsnelheden bereikt in de Noordzee.

 

Gemini is gebouwd op twee dicht bij elkaar liggende locaties, daar is de naam (Gemini = tweeling) aan ontleend. De officiële namen van de locaties zijn Buitengaats en Zee-energie.

 

Ter versterking van het Operations & Maintenance (O&M) team zijn wij

op zoek naar een

 

(Junior) operations engineer

Fulltime

 

De functie

De functie van (junior) operations engineer is een dynamische, verantwoordelijke functie  in een klein team en biedt volop mogelijkheden voor ontwikkeling en groei tot een allround of specialistisch (operations) engineer in offshore wind. Het doel van de functie is het bestaande operations team in de breedte te versterken waarbij zowel onshore als offshore activiteiten zullen worden uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van de senior engineers.

 

Wat wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven, leergierige en initiatiefrijke collega die beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel, die het belang van kwaliteit begrijpt en die onderzoekend is ingesteld. Een collega die wil bijdragen aan en investeren in de uitdagende wereld van offshore wind, die in staat is zowel met intern als extern betrokkenen goed te communiceren en die relaties op kan bouwen en onderhouden. Goede communicatieve en sociale vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk zijn dan ook van groot belang.

 

Flexibiliteit is vanzelfsprekend, immers offshore omstandigheden kunnen wisselen.

 

Ervaring en achtergrond

Je beschikt minimaal over een elektrotechnische, IT of allround technische opleiding op minimaal HBO niveau en hebt bij voorkeur kennis van meerdere werkgebieden.

 

Je hebt 1 – 3 jaar werkervaring, waaronder relevante werkervaring met windturbines en offshore werken. Schoolverlaters met een relevante achtergrond/opleiding worden ook uitgenodigd.

 

De internationale omgeving maakt het belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst, zowel mondeling als schriftelijk.

 

Je bent goed in staat zelfstandig te werken en je eigen werk te organiseren.

 

Kennis van Microsoft Office.

 

HSE kennis en ervaring met kwaliteits- en veiligheidsprocessen en procedures.

 

Wat wij bieden

Een uitdagende baan bij het grootste offshore windpark van Nederland in een  verantwoordelijke functie. Onze arbeidsvoorwaarden zijn concurrerend, het team is professioneel en gedreven en als organisatie hebben wij oog voor de ontwikkeling van onze medewerkers.

 

Wil je reageren?

Heb jij de juiste achtergrond en ervaring om invulling te kunnen geven

aan de functie en ben je geïnteresseerd om te komen werken voor Gemini, stuur dan uiterlijk 23 juni 2017 een mail met je cv en motivatie naar

Ellen Blaisse via e.blaisse@geminiwindpark.nl.

 

Wil je meer informatie, bel dan met Bart Hoefakker, manager O&M, op telefoonnummer 020 723 00 00.